Facebook

Facebook er det sociale medie, som er bedst kendt på verdensplan. Facebook har ca. 1,86 mia. brugere verden over, derfor er der også god mulighed for, at netop dine kunder er aktive på denne platform. Facebook gør det muligt at interagere med dine nuværende såvel som potentielle kunder. Via din virksomheds egen side kan du kommunikere gennem deling af billeder, løbende opdateringer og delinger af indhold relevant for netop din virksomhed.

Der er en række fordele ved brugen af Facebook som marketingredskab:

  • Du skaber personlig tillid
  • Du har mulighed for at være kreativ samt skrive indhold uden at tænke på økonomien
  • Der er hurtig respons
  • Det er nemt og enkelt at interagere med dine kunder, hvilket minimerer responstiden
  • Du kan opbygge autoritet og dermed fremstå som en troværdig og pålidelig kilde, hvilket er et af hovedformålene ved marketing

Facebook er både for virksomheder, der befinder sig på business-to-consumer og business-to-business markedet. På Facebook er der mulighed for segmenteret annoncering, så du når ud til de forbrugere, der er relevante eller har vist interesse for dine produkter eller ydelser.

Vi rådgiver dig gerne i brugen af Facebook, så du får det optimale ud af din annoncering og rammer de forbrugere, der er relevante for dig og din virksomhed.

Hvilken social mediestrategi passer til din virksomhed?

Kontakt os og få en uforpligtende snak.
Kontakt Os

Vi står altid klar til en samtale omkring dine online muligheder.

Not readable? Change text. captcha txt