Vores forskellighed gør vores rådgivning unik!

I QUAM har vi ingen aktier i de produkter, vi rådgiver i. Vi har udelukkende din interesse og hjælper dig med at træffe de rigtige online valg i overensstemmelse med din vision.

hrasmussen

Vores medarbejdere har beskæftiget sig med online markedsføring i en længere årrække og har derfor også arbejdet med mange forskellige kunder i tidens løb. Trods vores kunders forskellighed i QUAM har de fleste én ting til fælles: de har arbejdet med flere selvudnævnte eksperter og smidt penge efter mislykkede online kampagner uden at komme særlig meget tættere på deres virksomheds mål og vision.

Derfor er QUAM’ fineste opgave at sikre online tiltag i overensstemmelse med vores kunders behov og ønsker samt at kvalitetssikre vores leverandørers ydelser

– Henrik Rasmussen
Seniorrådgiver / Partner

Vores Historie

QUAM har derfor gjort op med den traditionelle tilgang til rådgivning i online markedsføring. Vi har løsrevet os samt vores rådgivning fra produkterne og salget, derfor kan vi udelukkende fokusere på kundens behov og ønsker – vi er 100% uvildige online rådgivere og har derfor heller ingen aktier i leverandørernes produkter eller ydelser.

Udover rådgivning hjælper QUAM også med projektstyring i forbindelse med online tiltag. I tæt samarbejde med vores kunder ligger vi den bedst mulige strategi for din virksomhed, så du får succes med din online markedsføring og/eller virksomhed.

QUAM har et ungt men banebrydende koncept, hvor der udelukkende er fokus på kunden. Vores mål er og har altid været at gøre en forskel for vores kunder. Vi har ingen bindinger på vores ydelser, dermed sikrer vi et optimalt samarbejde, hvor vi konstant yder vores bedste.

QUAM teamet er skabt af forskellige individer, med forskellig viden og baggrund. Vi drager altid fuldt udbytte af vores diversitet ved at dele viden og ideer hver dag – særligt i de kreative processer, hvor det er med til at sikre den helt rigtige rådgivning til hver enkelt kunde, hver gang!

“Change is neither good nor bad. It simply is.
– Don Draper

Henrik Rasmussen
Seniorrådgiver / Partner

Tlf: +45 51 23 50 52
Mail: hr@quam.dk

Bliv en del af QUAM

Tilmeld dig vores nyhedbrev og få updates og nyheder!
Kontakt Os

Vi står altid klar til en samtale omkring dine online muligheder.

Not readable? Change text. captcha txt